BSB Escola Amiga d´Unicef

The British School of Barcelona and UNICEF han signat un conveni de col·laboració amb el qual es reconeix al nostre centre educatiu com una Escola Amiga d´ UNICEF.

D’acord amb aquest conveni el nostre col·legi es compromet a incorporar al seu programa educatiu la promoció i protecció dels drets dels nens i a celebrar el Dia Internacional de la Infància, al novembre de cada any.

María Mur Duat, responsable de Cooperació i Aliances Acadèmiques d´UNICEF va comentar que “estem molt content de que la nostra gran família s’ampliï amb la incorporació de The British School of Barcelona com a “Escola Amiga d’UNICEF”. És un honor comptar amb un aliat més a favor dels drets de la infància”.

El col·legi participarà activament a les campanyes i programes dissenyats per UNICEF per recolzar els seus projectes de cooperació internacional. Això inclourà accions d’emergència organitzades per UNICEF a tot el món per ajudar a nens que viuen en àrees devastades per desastres naturals o conflictes.

“Ens complau molt haver signat aquest acord amb UNICEF perquè estem molt compromesos amb la promoció activa dels drets dels nens tant aquí com a l’estranger. Aquest és un gran dia pel BSB”, va explicar el nostre director, Dr. Josep González.