Diego, guanyador de la Beca BSB a l’Excel·lència 2014-2016

La Beca BSB d’enguany ha estat concedida a Diego, de Year 12, per la seva excel·lència integral després d’un procés de selecció molt exigent en què van participar un total de 15 estudiants.

El jurat, presidit pel director de l’escola i el director de Sixth Form, va valorar les sol·licituds sota estrictes criteris d’avaluació i es va mostrar satisfet de l’elevat nivell demostrat per tots els participants.

Tenint en compte la naturalesa de la Beca BSB, tots els candidats van haver de presentar una sèrie de documents de suport a la seva aplicació, incloent-hi referències acadèmiques, informes escolars, i detall d’altres interessos personals i èxits. Com la beca reconeix l’excel·lència integral, els estudiants també van lliurar un escrit en el qual destacaven aquells principals assoliments cocurriculars que poguessin diferenciar la seva sol·licitud sobre les altres.

Paral·lelament, tots ells van ser entrevistats pel jurat per tal d’avaluar el potencial acadèmic i la curiositat intel·lectual. L’objectiu d’aquesta entrevista era aprofundir sobre la seva experiència més enllà del pla d’estudis, i determinar la capacitat per mantenir una conversa intel·ligent. Amb aquesta finalitat, se’ls va demanar debatre sobre temes relacionats amb l’ètica mèdica, l’art, la història, la política, les ciències, la literatura o la tecnologia, entre d’altres àrees.

Segons el Dr. González, el nostre Director, “Diego es va mostrar capaç de mantenir una conversa fluïda de gran nivell intel·lectual, amb especial interès en les arts dramàtiques i la filosofia. Va demostrar habilitat per transmetre idees abstractes i expressar les seves opinions de manera clara i segura, així com per improvisar en el discurs i gaudir en converses que fan reflexionar”.

Sobre la Beca BSB a l’Excel·lència

Les Beques BSB recompensen l’excel·lència integral dels alumnes demostrada en termes d’ambició acadèmica i/o personal, independència de pensament i aprenentatge, entusiasme per treballar més enllà del pla d’estudis i/o compromís amb activitats cocurriculars. La beca cobreix el 25% de l’import de les quotes de l’escola durant tot el batxillerat.

Més informació sobre les Beques BSB en el següent enllaç:

www.britishschoolbarcelona.com/ca/el-nostre-curriculum/educacio-preuniversitaria/beca/