Gran acollida del taller “Early Phonics Skills”

El passat 5 de novembre va tenir lloc el primer taller per a pares i mares del BSB Family Club d’enguany, guiat per Rhian Dunn, coordinadora del programa Read Write Inc. del BSB.

El taller “Early Phonics Skills, Sounds and Words in English”, adreçat a les famílies amb nens d’entre 4 i 7 anys, tenia com a principal objectiu donar a conèixer Read Write Inc., el sistema que seguim a l’escola per ajudar els nens i nenes a aprendre a llegir, escriure i lletrejar en anglès.

Més de 25 pares i mares van assistir a aquesta entretinguda sessió de formació, durant la qual van poder entendre com els seus fills i filles aprenen a llegir, escriure i lletrejar a través d’una sèrie d’activitats pràctiques. Ms Dunn també els va facilitar documentació útil, incloent-hi enllaços a llocs web, per tal de practicar amb els seus fills a casa.

https://global.oup.com/education/content/primary/series/rwi/parents/?region=uk

El desenvolupament d’habilitats fonètiques és una de les qüestions que més interessen a les famílies, ja que és una de les principals àrees d’aprenentatge en Early Years i Primary. El programa Read Write Inc. és un complet programa educatiu de lectura i escriptura dissenyat perquè els nens i nenes aprenguin a llegir amb fluïdesa, parlar amb confiança i escriure amb desimboltura.

 

Sobre el BSB Family Club

El BSB Family Club consisteix en una gran varietat d’activitats per a tota la família especialment dissenyades per l’equip educatiu perquè pares i nens aprenguin junts a través de la diversió.

Els Tallers per a Pares i Mares són tallers interactius per als pares del BSB relacionats amb aspectes específics de l’educació dels seus fills. Les activitats estan recomanades per a pares i mares amb fills d’entre 3 i 14 anys.

Més informació sobre els tallers d’aquest any al següent enllaç:

Tallers per a Pares i Mares

I per conèixer més sobre totes les activitats del BSB Family Club (Fun Saturdays i Tallers per a pares i mares) recomanem visitar també aquest enllaç:

Family Club