Un Fun Saturday de ioga relaxant

El 29 de novembre, diverses famílies van tenir l’oportunitat de gaudir d’una relaxant experiència de ioga durant el primer Fun Saturday del BSB d’aquest curs.

El taller “Ioga per a famílies” de 3 hores de durada va ser dirigit per Eva Guirado, professora de ioga titulada per l’Associació Espanyola de Practicants de Ioga (AEPY). Va reunir més de 25 pares i nens/es, que van poder experimentar junts els múltiples beneficis de la pràctica del ioga.

La sessió es va organitzar en diferents blocs, incloent-hi exercicis d’escalfament, postures de ioga (asana), exercicis respiratoris (pranayama), cants (kirtan), concentració i visualitzacions. A través de tècniques de joc, pares i fills/es van participar en aquestes activitats centrades en aspectes físics i energètics i destinades a desenvolupar la coordinació, el benestar emocional, la consciència i la seguretat.

Segons Eva “Vam convidar els pares a ser nens durant la sessió, perquè poguessin aprendre amb els seus fills/es i també d’ells/es, i beneficiar-se plenament dels avantatges de fer ioga en família.”

 

Sobre el BSB Family Club

El BSB Family Club consisteix en una gran varietat d’activitats per a tota la família especialment dissenyades per l’equip educatiu perquè pares i nens aprenguin junts a través de la diversió.

Les nostres sessions de Fun Saturdays promouen la participació de familiars i amics en l’aprenentatge dels nens. Estan disponibles per a totes les famílies, tant si formen part o no de la comunitat del BSB. Les activitats són adequades per a famílies amb fills entre 3 i 8 anys.

Més informació sobre els tallers d’aquest any al següent enllaç:

Fun Saturdays

I per conèixer més sobre totes les activitats del BSB Family Club (Fun Saturdays i Tallers per a pares i mares) recomanem visitar també aquest enllaç:

Family Club