Alumnes de The British School de Barcelona aconsegueixen resultats excepcionals en els premis “Outstanding Cambridge Learner Awards”

Quatre alumnes de The British School de Barcelona han rebut els prestigiosos premis de Cambridge International Examinations en reconeixement als seus destacats resultats en els exàmens de Cambridge realitzats al novembre de 2013 i al juny de 2014.

El programa “Outstanding Cambridge Learner Awards” distingeix l’èxit dels estudiants que participen en els exàmens de Cambridge en més de 40 països arreu del món. Cambridge situa els estudiants al centre dels seus programes i titulacions educatius internacionals que estan inspirats pels millors en pensament educatiu.

Els següents estudiants de The British School de Barcelona han estat premiats en la categoria “Top in Spain” (June 2014 examination series):

Hannah, Geografia, Cambridge International AS Level

Kabilan, Biologia, Química i Física, Cambridge International A Level

Olga, Literatura Anglesa, Cambridge International A Level

Els següents estudiants de The British School de Barcelona han estat premiats en la categoria “High Achievement”(November 2013 examination series):

Diego, Física, Cambridge IGCSE

El director de The British School of Barcelona va destacar que els premis reconeixen el talent, la dedicació i el compromís dels alumnes i del professorat. Dr. Josep González va assenyalar: “Estic molt orgullós d’aquests èxits, que posen de manifest el nostre esforç.”

Els estudiants guardonats rebran els premis “Outstanding Cambridge Learner Awards” en una assemblea de lliurament de premis que tindrà lloc al final del trimestre. Nick Mazur, Director de Desenvolupament d’Escoles de Secundària a Europa va subratllar: “És molt gratificant poder felicitar els estudiants i als professors de The British School de Barcelona que han treballat intensament per aconseguir resultats excepcionals en els exàmens de Cambridge IGCSE, Internacional AS Level i International A Level. Els resultats són un reflex de l’enorme talent a Espanya, no només entre els alumnes, sinó també dins de la professió docent. Els estudiants de The British School de Barcelona tenen un futur prometedor, i els desitjo tota mena d’èxits.

Sobre Cambridge International Examinations

Cambridge International Examinations és el major proveïdor mundial de programes i titulacions internacionals en el sector educatiu per a joves d’entre 5 i 19 anys. Forma part de la Universitat de Cambridge, una de les millors universitats del món acreditada per l’excel·lència de la seva educació. Les seves titulacions són reconegudes per universitats i empresaris de tot el món.

Accedir a la nota informativa de Cambridge International Examinations:

Veure / Descarregar