Aprendre a dividir pot ser divertit!

El dijous, 29 de gener va tenir lloc el Taller per a pares i mares “Terror a les divisions? Podem ajudar!”, una de les activitats programades dins del nostre Family Club.

A la sessió va assistir un grup de pares i mares amb moltes ganes de treballar per aprendre els mètodes de divisió que actualment ensenyem a The British School of Barcelona, així com la manera d’aplicar-los per resoldre problemes de divisió.

En primer lloc, Ms Dean, sotsdirectora de Early Years i Primària, va explicar l’objectiu principal de la sessió, bàsicament desenvolupar la comprensió del que significa dividir i ajudar els pares i mares a practicar la divisió seguint el sistema que ensenyem aquí (segons el currículum nacional britànic, que és diferent als mètodes utilitzats en altres països). També els va facilitar el vocabulari bàsic relacionat amb dividir que han d’utilitzar per reforçar els conceptes de divisió a casa, i va insistir en la importància de conèixer les taules de multiplicar per poder entendre la divisió i per dividir de manera ràpida.

A continuació, els va animar a participar en una sèrie d’activitats interactives en les quals van poder manipular dibuixos i objectes que s’utilitzen habitualment per fer divisions. També els va donar alguns consells útils per ajudar-los a interioritzar aquests nous mètodes i vocabulari, fent-ho més fàcil per a ells a l’hora de poder ajudar els seus fills amb els deures.

Va esdevenir una tarda molt entretinguda per a tots. “Ens ho vam passar molt bé aprenent i fins i tot vam tenir l’oportunitat de practicar algunes divisions en els quaderns”, va comentar Ms Dean.

 

Sobre el BSB Family Club

El BSB Family Club consisteix en una gran varietat d’activitats per a tota la família especialment dissenyades per l’equip educatiu perquè pares i nens aprenguin junts a través de la diversió.

Els Tallers per a Pares i Mares són tallers interactius per als pares del BSB relacionats amb aspectes específics de l’educació dels seus fills. Les activitats estan recomanades per a pares i mares amb fills d’entre 3 i 14 anys.

Més informació sobre els tallers d’aquest any al següent enllaç:

Tallers per a Pares i Mares

I per conèixer més sobre totes les activitats del BSB Family Club (Fun Saturdays i Tallers per a pares i mares) recomanem visitar també aquest enllaç:

Family Club