El BSB celebra el seu primer Torneig de Futbol BISA

The British School of Barcelona va organitzar el passat dissabte 7 de febrer un Torneig mixt de Futbol 7 entre escoles BISA.

Les cinc escoles participants del grup BISA (Associació d’Escoles Internacionals de Barcelona) van ser: Kensington School, Benjamin Franklin International School, American School of Barcelona, SEK-Catalunya i The British School of Barcelona.

Cada escola va participar en el torneig amb dos equips (10 jugadors per equip): una categoria Benjamí (8-10 anys) i una categoria Aleví (10-12 anys). Com l’American School of Barcelona va estar representada per un sol equip Aleví, el BSB hi va participar amb 2 equips Benjamí.

Va ser un matí intens, on es van donar cita 100 jugadors i gran part de la comunitat escolar BISA de Barcelona en un ambient agradable, de joc i diversió. En total s’hi van jugar deu partits per a cada grup d’edat, de manera que cada equip va jugar 4 partits. En finalitzar el campionat va tenir lloc una cerimònia de lliurament de premis en la qual tant els equips guanyadors com els subcampions van rebre un trofeu de mans del director del BSB:

  • Categoria Benjamí:
    • Campions: SEK Catalunya
    • Finalistes: The British School de Barcelona
  • Categoria Aleví:
    • Campions: Kensington School
    • Finalistes: American School of Barcelona

El torneig va ser organitzat conjuntament pel Mr Wallace (professor d’Educació Física de Secundària) i Mr Roberts (professor d’Educació Física d’Early Years i Primària). Altres professors del BSB també van participar-hi com a voluntaris per ajudar amb els equips i la puntuació.

Mr Wallace va explicar: “L’organització esportiva BISA és una nova iniciativa per reunir les escoles internacionals de l’àrea de Barcelona en un context de competitivitat i cooperació. Aquest és el primer torneig de gran escala d’aquestes característiques i esperem poder desenvolupar el programa en una àmplia gamma d’activitats esportives i possiblement també altres maneres en què podem cooperar col·lectivament”. I va afegir: “L’objectiu és enfortir les relacions amb les escoles BISA i proporcionar oportunitats de participació a tots els estudiants”.

En ser felicitat per l’èxit d’aquesta edició, Mr Wallace es va animar a comentar: “Aquest ha estat el nostre primer torneig BISA celebrat al BSB i ens agradaria poder organitzar-ne més en el futur, possiblement un torneig anual”.

Sobre BISA

L’Associació de Escoles Internacionals de Barcelona (BISA) és una organització professional que s’esforça per millorar la qualitat de l’educació en les seves escoles a través de diferents maneres. Promou l’intercanvi de recursos, el desenvolupament professional, i la comunicació i l’intercanvi. Així mateix, l’organització fomenta la generació d’una entesa internacional a Barcelona i a l’exterior. BISA fa les funcions d’enllaç entre les seves escoles, els governs locals i les organitzacions educatives locals i internacionals pertinents.