El BSB surt a esquiar!

Cada any per aquestes dates, just abans de les vacances de mitjan trimestre, alguns dels nostres alumnes participen en el viatge d’esquí de l’escola. Aquest any 35 estudiants de diversos grups de Primària i Secundària han viatjat junts a la Cerdanya acompanyats dels seus professors, Ms Manley, Mr Jansà i Ms Girvan, i també de la Directora de Secundària, Mrs Hughes.

L’objectiu d’aquesta activitat fora de l’aula era donar als alumnes l’oportunitat de conèixer un nou esport o de millorar les seves habilitats. No obstant això, el viatge també pretenia contribuir de manera significativa en el seu desenvolupament personal i social, en la seva salut i forma física, en generar conscienciació ambiental, i en aprofitar per establir i assolir fites personals. Així mateix, es presentava com una ocasió idònia perquè els nens dels Years 5-10 poguessin viatjar i col·laborar junts, aprenent els uns dels altres.

Aquesta sortida formativa compleix amb molts dels objectius del nostre pla d’estudis. Mrs Hughes coincideix: “És part del nostre treball cap al desenvolupament integral dels alumnes, no només formar estudiants acadèmicament brillants.” Això certament reafirma el nostre objectiu de promoure l’excel·lència integral en tots els àmbits, ja siguin acadèmics, esportius o culturals, un dels principals pilars del Programa d’Enriquiment Educatiu del BSB.

Els estudiants van gaudir de tres dies d’esquí a la Masella, allotjats en una casa rural de Puigcerdà. També van dur a terme diverses activitats addicionals fora de les pistes, com ara patinatge sobre gel, una visita guiada a peu per Puigcerdà i una tarda de cinema.

Per descomptat, la valoració dels alumnes va ser del tot positiva. “Per a ells suposa un gran progrés, ja que cada dia tenen classe d’esquí de cinc hores i mitja. Realment gaudeixen d’aquest temps fora de l’escola, convivint amb altres alumnes de diferents edats. És l’única sortida escolar en què els nens de Primària viatgen amb els de Secundària i, com a tal, és una pràctica valuosíssima per a ells”, va comentar satisfeta Mrs Hughes. I va afegir: “És una gran experiència per a ells, ja que aprenen a adaptar-se a les necessitats dels altres i em sento molt orgullosa de la forma en què han sabut treballar en equip.”