Fira d’Associacions de Secundària

Havent completat les associacions que han format part del seu pla d’estudis durant la primera meitat de curs, tots els estudiants de Years 7-9 es van inscriure ahir a la tarda en una segona associació.

A mesura que el nostre Programa d’Enriquiment Educatiu evoluciona, el BSB continua augmentant i ampliant el nombre d’activitats d’enriquiment en què els estudiants poden participar. Per tal de donar als estudiants l’oportunitat de reflexionar i després triar la seva activitat, el passat dimecres el departament de Secundària va celebrar una Fira d’Associacions al gimnàs per mostrar les 16 associacions que tindran lloc en els propers mesos.

Va ser fantàstic recórrer tants expositors i presentacions animant als estudiants a decidir-se per una associació, i observar la seva curiositat a l’hora de seleccionar el seu pròxim club co-curricular. L’Associació de Tennis de Taula (dirigida per Mr Wallace) i la de Jocs de Batalles Històriques (coordinada per Mr Perrin) es van completar de seguida tot just començar. Altres de les associacions amb més èxit van ser la de Teatre/Dansa Jazz (Ms Moreno), el Club Esportiu Femení (Ms Manley), la de Metamorfosi 3D (Ms Outram), i també la de Disseny d’Escenaris (Ms Martin), un club enfocat a dissenyar l’escenari de la producció “Charlie and the Chocolate Factory” que l’associació de Mr Cook representarà el proper trimestre.

Prendre part en una associació és una excel·lent oportunitat no només per provar coses noves i divertir-se, sinó també com a desafiament, per millorar les habilitats existents i per descobrir talents ocults. Per aquesta raó, totes les associacions tenen com a objectiu el desenvolupament espiritual, ètic, social i cultural dels alumnes, cosa que es fa especialment evident en associacions com ara la de Debat (Ms Lough), Parlar en Públic en Espanyol (Ms Crespo), Meditació (Ms Mandeville), el Club de Llibres (Mr Musson & Mr Henderson) i la d’Alimentació Saludable (Ms Alfonso & Ms González), per citar-ne algunes.

Desitgem a tots els estudiants un gran èxit i diversió en les seves noves activitats, que tindran lloc els dimecres, durant les lliçons 6 i 7.

Sobre les Associacions Escolars

Les associacions són clubs co-curriculars que tenen lloc durant la jornada escolar com a reforç al desenvolupament d’una sèrie d’habilitats, tot centrant-se en àrees com ara l’esport, la música, el teatre, les ciències, l’art, les causes solidàries, el debat i la iniciativa empresarial, entre d’altres. Al llarg de tot el curs acadèmic es programa una àmplia gamma d’associacions per tal d’assegurar que tots els alumnes des de Year 1 fins a Year 13 participen almenys en una o dues cada setmana.