Ms Dean i Ms McMillan imparteixen programa de formació d’anglès per a professors a Xile

La setmana passada Ms Dean, Suddirectora d’Early Years i Primària, i Ms McMillan, professora d’Early Years, van ser convidades a impartir una formació als professors de les escoles de Cognita a Xile.

Una enquesta recent elaborada per Educational Testing Service (ETS) ha posat de manifest que el nivell d’anglès assolit pels estudiants xilens és inferior a la mitjana estimada per als països desenvolupats. En conseqüència, Cognita va dur a terme una revisió exhaustiva del sistema d’aprenentatge i desenvolupament de l’anglès en les seves escoles durant l’etapa inicial, i va decidir de posar-hi en pràctica un programa d’anglès millorat per a aquests alumnes durant el nou curs acadèmic que tot just acaba de començar. Per tal de facilitar la posada en marxa d’aquest ambiciós projecte, van sol·licitar a dos membres del nostre professorat d’Early Years que oferissin una formació orientativa sobre l’aprenentatge de l’anglès als professors d’aquesta etapa de les 9 escoles que Cognita té a Xile.

A la formació van assistir 48 professors d’arreu del país. Durant 5 dies, Ms McMillan i Ms Dean van compartir-hi tot un seguit d’idees, experiències, recursos i bones pràctiques. També hi van exposar els principis clau inherents a un aprenentatge eficaç en el context d’Early Years i com podrien ser adaptats per a les escoles de Xile.

Actualment els professors que van assistir a aquestes sessions pràctiques ja estan fent un bon ús de la formació en benefici dels nens a les seves aules. Els seus comentaris positius ”Em sento molt motivat”, “Ara em sento més segura a l’hora de gestionar la classe”, “Les classes poden ser més motivadores, interessants i divertides, gràcies a aquesta formació”, “Ara seré més conscient dels diferents nivells dels nens quan prepari les classes” ens fan confiar en l’èxit d’aquest programa.

Ms Dean va ser entrevistada al diari nacional “El Mercurio”. Si vols conèixer més sobre el seu punt de vista sobre l’adquisició del llenguatge en les primeres etapes d’aprenentatge, visita aquest enllaç:

http://impresa.elmercurio.com/Pages/NewsDetail.aspx?dt=2015-03-09&dtB=11-03-2015%200:00:00&PaginaId=10&bodyid=1