BSB celebra el Dia de l’Esport anual

sports-day-bsb
Enguany el Dia de l’Esport de Secundària va tenir lloc el divendres, 20 de març al camp de futbol Can Vinader, a Castelldefels.

El Dia de l’Esport és un esdeveniment interescolar que cada any organitza el Departament d’Educació Física del BSB. L’objectiu del Dia de l’Esport és que els estudiants se sentin inclosos i que els nens que tenen un talent esportiu especial puguin expresar-lo de forma enèrgica i saludable. És un esdeveniment de tota l’escola en què participen alumnes des de Year 7 fins a Year 13. S’hi van dur a terme diferents activitats esportives, com ara llançament, salt, i d’expressió de diferents habilitats. També hi va haver algunes activitats lúdiques, a més de les tradicionals en pista, com ara les proves de 100, 200 i 400 metres i de relleus per equips. Els estudiants havien competit prèviament en fases eliminatòries durant les classes d’Educació Física per assegurar-se una plaça en les finals que es van fer aquest dia.

Els alumnes hi van desenvolupar diferents responsabilitats al llarg de la jornada. D’una banda, un grup de 10 líders esportius es va encarregar de dirigir les activitats individuals i els estudiants de Batxillerat també hi van col·laborar tot ajudant el personal amb diverses activitats. Tots ells van dur a terme una feina excel·lent i van fer possible que el dia transcorregués sense incidències. Els estudiants van treballar en el desenvolupament d’habilitats de diferents maneres a través de la seva participació en l’esport i van aprendre la importància de valors com el treball en equip, el joc net, el respecte i el compliment de les normes. La jornada també va complir la funció de fòrum obert perquè els alumnes aprenguin a fer front a les competicions i a assumir tant el triomf com la derrota. Aquest any, la casa blava va ser la vencedora.

Ens agradaria compartir alguns dels comentaris dels nostres estudiants on aplaudeixen l’excel·lent organització, l’entusiasme dels participants, l’actitud multidisciplinar i la companyonia i el treball en equip. Gràcies a tots els alumnes, entrenadors i voluntaris per aquest gran esdeveniment esportiu!

“En general, el Dia de l’Esport va ser un esdeveniment impressionant amb activitats per a tots els alumnes. Hi va haver una àmplia gamma d’activitats, des de llençar penals, a limbo, llançament de botes d’aigua i triple salt. Un lloc ben organitzat ple de diversió i emoció per als estudiants i els professors. Tots els alumnes vam passar-s’ho molt bé obtenint punts per a les nostres cases. I finalment va arribar el moment de l’anunci dels guanyadors: Immediatament es va fer un silenci ensordidor… Malauradament els Verds vam quedar segons per disset punts. D’altra banda, l’equip Blau va demostrar una actitud excel·lent i definitivament va merèixer la victòria “, Matteo i Abi (Year 7).

“El Dia de l’Esport va ser la bomba; l’únic que em sap greu és que no vam guanyar, encara que tots vam intentar fer-ho el millor que vam poder. Em va encantar l’ambient; l’esperit d’equip realment ens va animar a ser millors. Les activitats van ser impressionants, la meva preferida va ser la de llançament de sabates”, Julia (Year 7).