Gran participació en els tornejos de voleibol de platja de maig

El voleibol és un dels esports participatius més accessibles, entretinguts i atractius per a tots els nens. No és d’estranyar que en els últims Tornejos de Voleibol de Platja, que es van celebrar a la platja de Castelldefels els dies 9 i 16 de maig, les xifres d’assistència fossin espectaculars.

El gran interès que demostren els nostres estudiants per participar en els tornejos i esdeveniments esportius que l’escola organitza gairebé cada setmana clarament recompensa tota la feina que dediquen els professors i coordinadors a l’hora de planificar-los. També posa en relleu la inclinació dels alumnes per desenvolupar hàbits de vida saludables, la qual cosa es tradueix en una major confiança i en habilitats socials millorades, ja sigui en termes de cooperació com de lideratge.

Els jocs de voleibol de platja estaven oberts a estudiants de gairebé totes les franges d’edat, organitzats en 5 categories diferents: Pre-Benjamí (Years 1, 2 i 3), Benjamí (Years 4 i 5), Aleví (Years 6 i 7), Infantil (Years 8 i 9) i Cadet (Years 10 i 11). Això va enriquir molt més l’esdeveniment en poder reunir tota la comunitat escolar, joves i adults per igual, amb un objectiu comú: Passar-s’ho bé!

Va ser un gran matí esportiu tant per als alumnes com per als pares i els professors, que van poder competir amb altres escoles locals i alhora compartir l’entusiasme envers les activitats d’equip a l’aire lliure.