Gran èxit de la Festa Major Solidària

Com cada any, a The British School of Barcelona vam celebrar la nostra tradicional Festa Major Solidària amb l’objectiu de recaptar fons per a alguna organització sense ànim de lucre de la comarca o rodalies.

En aquesta edició la Societat de Recaptació de Fons de Primària va triar “Al Agua Sin Limitaciones”, una associació sense ànim de lucre situada a Sitges. El seu projecte pretén proporcionar a persones amb diferents tipus de discapacitat l’oportunitat de practicar activitats lúdiques que sovint no són accesibles per a ells. A través del busseig, per exemple, l’associació espera poder ajudar-los a superar aquests obstacles i limitacions.

La fira va tenir lloc en el matí assolellat del dissabte, 23 de maig. Estava oberta a tothom que hi volgués participar i contribuir en aquesta causa altruista, i la participació va ser realment notable!

La Societat de Recaptació de Fons de Primària va fer un magnífic treball en la planificació i organització de la fira. Van preparar un ampli ventall de jocs i activitats, com ara ioga, maquillatge, castells inflables, curses d’obstacles, llançament de penals, tennis de taula, i molts més. També van ser capaços d’involucrar pares, professors i altres alumnes com a voluntaris.

Per fomentar la participació encara més es va sortejar un premi entre tots els assistents, que consistia a gaudir de l’experiència de conduir un Jaguar durant un cap de setmana complet.

Els alumnes de Primària (des de Nursery fins a Year 6) també es van sumar a la iniciativa celebrant un Dia sense Uniforme el dia anterior. Totes les donacions d’1 euro es van afegir a la recaptació de fons de la festa major.

L’associació “Al Agua Sin Limitaciones” es va sentir abrumada: “Ens van robar el cor en triar el nostre projecte per fer la vida una mica més agradable als nens especials. Ells i només ells es van encarregar d’organitzar una festa increïble on tot estava mesurat al mil·límetre. Tot van ser somriures i atencions amb nosaltres. Fins i tot el sol va voler fer acte de presència i oferir un matí esplèndid… Les nostres portes estaran sempre obertes a tot allò que puguem fer per vosaltres… GRÀCIES GRÀCIES GRÀCIES”

A nosaltres també ens agradaria agrair a tots els que van participar en la nostra Festa Major Solidària de dissabte. La vostra col·laboració el dia de la Fira juntament amb el Dia sense Uniforme en Early Years i Primària han permès recaptar 1.975 € per “Al Agua Sin Limitaciones”.

Menció especial per a Societat de Recaptació de Fons de Primària, Miss Nassy, Ms Coleman i Mrs Dean pel seu compromís i generosa dedicació. Bona feina!!!

Per conèixer més sobre “Al Agua Sin Limitaciones” i/o fer una donació, podeu visitar: www.alaguasinlimitaciones.com

Sobre la Societat de Recaptació de Fons de Primària

La Societat de Recaptació de Fons de Primària es va crear l’any 2012 com a part del nostre Programa d’Enriquiment Educatiu, que comprèn assemblees, tutories i societats (societies) que promouen el desenvolupament espiritual, ètic, social i cultural, així com les habilitats personals. Guiada per Miss Nasi, està formada per alumnes de Year 5 i Year 6, i organitza esdeveniments cada any per recaptar fons amb fins solidaris, així com per donar suport a projectes d’organitzacions sense ànim de lucre i d’associacions benèfiques.