Quart lloc per al BSB en el torneig de tennis

The British School of Barcelona es va classificar en quarta posició durant la competició de tennis ‘Mini Tennis Carayol Tour’.

L’equip de tennis del BSB va competir contra l’equip CT Andrés Gimeno, el 28 de març al Club de Begues. Els equips es van enfrontar en un emocionant duel on tots els jugadors es van esforçar per oferir el seu millor tennis. L’equip CTAG finalment es va endur la victòria i va accedir a la final del passat 25 de maig al Club de Tennis Gimeno.

Tots dos equips ja es coneixien, perquè són companys habituals d’entrenament al Club de Tennis Gimeno. Per tant, el joc net i la companyonia van regnar durant tot el torneig.

Ser part d’un equip de tennis escolar proporciona als estudiants molts beneficis des del punt de vista personal i social. Els ajuda a mantenir un estil de vida saludable i actiu; els dóna l’oportunitat de formar part d’un equip i gaudir del component social; els ofereix la possibilitat de participar en tornejos periòdicament, i també els permet representar la seva escola a nivell competitiu.

Ens agradaria felicitar a tots els jugadors pel gran esforç, i també als seus pares pel suport dia a dia.