Year 6 celebra fi de curs a Londres

La setmana passada els nostres estudiants de Year 6 van gaudir d’un viatge de cinc dies a Londres. A mesura que s’acosta la transició a l’etapa de Secundària, “el viatge va ser una oportunitat perquè tots els alumnes de Year 6 s’ajuntessin en un sol grup, es divertissin, refermaran relacions i passessin algun temps lluny dels seus pares per treballar sobre la seva responsabilitat i maduresa “, va explicar Mr Taylor, professor de Year 6 Lime. “Sens dubte va ser l’ocasió ideal per facilitar la transició a Secundària, ja que els alumnes de les 3 classes es van barrejar i es van dividir en nous grups a l’aeroport, les activitats i les habitacions. Això va significar que els alumnes es van trobar treballant, ajudant i divertint-se amb “nous” companys d’escola.”

Year 6 va escollir Londres com a destí de fi de curs per dues raons. D’una banda, que els nens estarien immersos en un ambient de parla anglesa, i de l’altra, per la quantitat d’atraccions disponibles a Londres. Aquest any el grup va participar en algunes activitats d’aventura, com ara cursos de supervivència, escalada i tir amb arc; també van anar d’excursió als estudis de Harry Potter, al Museu d’Història Natural de Londres i al West End per assistir a una representació de Matilda.

Mr Taylor, Mrs Wood, Miss Stanfield, Miss Gilbert i també Miss Kelly, de Secundària, van ser els professors encarregats del viatge. Mr Taylor va explicar que va ser fantàstic poder comptar amb un membre de l’equip de Secundària, ja que va tenir l’oportunitat de conèixer els nens i interactuar-hi abans de la transició que tindrà lloc durant les properes setmanes. “A més vol dir que els nens ja coneixeran un professor quan passin a Year 7, cosa que els vindrà molt bé en el canvi de Primària a Secundària”, va comentar.

Pel que fa als estudiants, l’impacte positiu del viatge va radicar en l’experiència de ser capaços d’ajuntar-se, fer nous amics “amb qui mai havien jugat abans ” i aprendre a interactuar per tal de desenvolupar estratègies d’equip que sens dubte els seran de utilitat a la següent etapa formativa.

Al BSB estem feliços que aquest viatge hagi estat de nou un èxit. Ens agradaria donar les gràcies als professors, als alumnes i als pares que han contribuït per aconseguir-ho.