Cerimònia de cloenda del Programa d’Assistents de Llengua

El dimecres, 27 de maig de 2015, el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya va celebrar la presentació anual dels assistents de llengua. Aquest any l’esdeveniment va tenir lloc al Teatre-Auditori Biblioteca Mercè Rodoreda, a Sant Joan Despí.

A la cerimònia van asistir més de 200 assistents de llengua dels 53 centres educatius que han participat en el Programa “Compartir per aprendre”.

El BSB forma part d’aquest programa i durant aquest curs 24 alumnes de Year 12 han col·laborat cada setmana a 3 escoles locals -Lluís Vives, Garigot i Edumar- donant suport als mestres de Primària durant les classes d’anglès.

La presentació de dimecres va ser una celebració de la gran tasca que els alumnes han dut a terme a les escoles de Primària, incloent-hi un taller per als assistents, discursos dels directors dels centres, entre ells el Dr. González, director del BSB, un joc divertit per part dels representants dels assistents, entre ells Marta i Andrea, alumnes del BSB, i un vídeo mostrant als assistents durant la seva activitat a les escoles.

Cada estudiant va rebre un certificat i la inicial del seu nom dissenyada pels alumnes de Primària amb els quals han estat treballant al llarg de tot el curs.

Aquestes lletres van constituir la base del taller. Els assistents de llengua van reflexionar sobre el treball que havien fet durant l’any i les habilitats que havien desenvolupat. Amb les lletres van crear una frase per representar-ho.

Sobre el Programa “Compartir per aprendre”

El Programa “Compartir per aprendre” és una iniciativa del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Els estudiants de Secundària d’una sèrie d’escoles participants donen suport a alumnes de Primària d’altres centres educatius en la seva zona per tal de contribuir a millorar les habilitats orals i de comprensió auditiva durant les classes d’anglès.

Per obtenir més informació sobre aquest programa, consulteu aquest enllaç:

http://compartirperaprendre.blogspot.com.es/