Primera Jornada de Natació del Club Esportiu Granvia Mar

Dissabte passat el Club Esportiu Granvia Mar va celebrar la seva Primera Jornada de Natació amb una varietat de competicions i jocs recreatius.

Més de 35 alumnes de KS1, KS2 i KS3 de The British School of Barcelona, juntament amb estudiants de l’LFG Bon Soleil i socis del club esportiu Granvia Mar no van voler perdre l’oportunitat de participar en aquesta primera edició.

El matí va començar amb la fase de classificació i a continuació van tenir lloc les semifinals i la final. Els alumnes en KS2 i KS3 van nedar en diversos estils, com ara esquena, crol i braça. Els nens de KS1 van finalitzar la jornada amb un joc de relleus per equips, en el qual havien de recollir diferents objectes i portar-los de tornada a la seva base. Els nens s’ho van passar realment bé, mentre els pares els observaven entusiasmats.

La jornada també va comptar amb l’actuació de “The Clockbreakers”, una banda de rock del BSB, flamant guanyadora del concurs “Sitges Has Talent”. Van tocar un total de 5 cançons, a saber, “Back in Black”, “Sweet Child of Mine”, “Rock on (composició original de la banda),” Highway to Hell “and” School’s out for Summer “. El grup va gaudir actuant fora de l’escola davant d’un gran públic que els acompanyava amb la lletra.

Va ser un matí molt agradable, ple d’esport, joc net i música, complint així amb molts dels objectius del nostre Programa d’Enriquiment. The British School of Barcelona vol felicitar al Club Esportiu Granvia Mar per aquesta iniciativa i estem tots desitjant participar-hi l’any vinent.