406 € donats a la Fundació Josep Carreras

La nostra Societat de Recaptació de Fons de Primària ho ha fet de nou!

El nostre increïble grup d’alumnes absolutament compromesos amb activitats per recaptar fons per causes benèfiques va tenir el plaer de fer una donació de 406 € a la Fundació Josep Carreras aquest dimarts.

Per recaptar aquesta xifra, els alumnes van organitzar una venda benèfica de joguines amb l’ajuda de les seves mares. Després van decidir donar-la a la Fundació Josep Carreras.

Els nens van lliurar el xec a la representant de la Fundació que va venir a l’escola per fer-los una visita a la seva classe. Va aprofitar per felicitar-los pel seu esforç i agrair-los aquesta contribució tan valuosa per a la investigació sobre la leucèmia.

La Fundació Josep Carreras és el primer centre d’investigació europeu exclusivament focalitzat en la leucèmia i altres malalties hematològiques malignes. Es tracta d’un projecte sense precedents que utilitza les tecnologies més innovadores per generar una millor comprensió dels mecanismes bàsics de l’expansió de les cèl·lules leucèmiques, i per explorar com es poden aprofitar aquests mecanismes per desenvolupar noves teràpies. El seu lema, “Fins que la curem, no pararem”, il·lustra la seva determinació de seguir treballant fins aconseguir que algun dia la leucèmia i altres malalties hematològiques siguin 100% curables.

Sens dubte el compromís de la nostra Societat de Recaptació de Fons de Primària s’ha anat enfortint amb el pas del temps. Ara que ens apropem al final de curs, ens agradaria aplaudir la ferma dedicació i el suport desinteressat de tots els seus membres i de la seva professora, Miss Nasi, per tantes causes altruistes al llarg de tot el curs. El recolzament constant dels pares per desenvolupar encara més aquests valors és també digne d’elogi.

 

Sobre la Societat de Recaptació de Fons de Primària

La Societat de Recaptació de Fons de Primària es va crear l’any 2012 com a part del nostre Programa d’Enriquiment Educatiu, que comprèn assemblees, tutories i societats (societies) que promouen el desenvolupament espiritual, ètic, social i cultural, així com les habilitats personals.

Guiada per Miss Nasi, està formada per alumnes de Year 5 i Year 6, i organitza esdeveniments cada any, com la Festa Major Solidària de maig, per recaptar fons amb fins solidaris, així com per donar suport a projectes d’organitzacions sense ànim de lucre i d’associacions benèfiques.