“Oliver!”, l’extraordinari musical de Year 6

IMG_9159-1500x1000
Aquesta setmana ens va encantar assistir a la brillant actuació dels nostres alumnes de Year 6 en el seu festival d’estiu. El seu espectacle de final de curs va consistir en una fantàstica representació de “Oliver Twist”, una de les novel·les més conegudes i aclamades de Charles Dickens.

Year 6 ens va oferir una adaptació musical d’aquest conte clàssic sobre un nen orfe que fuig de l’orfenat i es veu enganyat per unir-se a una banda de nois carteristes durant l’Anglaterra victoriana. L’espectacle va cobrar vida gràcies a la actuació increïble dels nens i la confiança que van demostrar amb les cançons. Van fer una gran feina en equip i ens van fer passar a tots una tarda molt entretinguda. Realment van aconseguir que els professors de Year 6 i els seus pares se’n sentissin molt orgullosos!

Mr Taylor, professor de Year 6 Lime, es mostrava ple d’orgull: “Als professors de Year 6 ens agradaria felicitar els nens pel seu rendiment dalt de l’escenari durant la presentació de l’obra “Oliver!”. El musical va ser el resultat d’un treball molt intens que ja va començar abans de Setmana Santa, quan es van assajar les parts i es van assignar els diferents papers. Sense el treball arduós dels nens a l’hora de memoritzar els diàlegs, les acotacions de l’obra i les cançons, no hauríem pogut assolir aquest èxit. També volem agrair enormement als pares per col·laborar amb els fantàstics vestits i accessoris que el grup va poder adquirir.”

Felicitats, joves actors i actrius!