La Fira d’Activitats Extraescolars – Programa i Objectius

Dimecres passat vam celebrar la nostra fira anual d’activitats extraescolars per presentar als pares i mares el nou programa d’activitats per a aquest curs.

Les famílies van poder obtenir informació de primera mà sobre els objectius i continguts de cada activitat per part dels mateixos professors i monitors, incloent-hi les que ofereixen els clubs esportius Granvia Mar i Andrés Gimeno.

Com cada any, l’Equip d’Activitats Extraescolars del BSB ha planificat acuradament un programa ben divers i complert que garanteix un ampli ventall d’oportunitats per tal que els nens i nenes puguin aprendre i desenvolupar destreses, alhora que enriqueixen l’educació formal després de l’horari escolar.

El programa inclou:

  • Activitats esportives, com ara School Team Training Multi-sport, School Football Team Training, Fun Football, KS1 Multi-Skills Club, Girls Football, Handball Club, Gymnastics Club, i Mugendo.

Aquestes activitats ofereixen als nens l’oportunitat de desenvolupar la seva confiança i habilitats tot aprenent una selecció de jocs i esports a través del treball individual i en grup. Fomenten una educació sòlida, efectiva i basada en valors a través del treball en equip, la disciplina i el respecte. També els preparen per participar en campionats.

  • Activitats basades en la creativitat, com Magazine Club, Aloha, Art & Craft Club, Ballet, y Big Singing.

Aquestes activitats fomenten la creativitat dels alumnes alhora que els manté físicament i intel·lectualment actius. Ja sigui inventant històries, dissenyant manualitats, fent càlculs mentals o aprenent tècniques de dansa i cant, aquest conjunt d’activitats està pensat perquè els alumnes desenvolupin la seva intel·ligència tot perfeccionant la memòria, la concentració i la creativitat.

  • Idiomes: The Cambridge English Young Learners Suite, Elementary German, y Russian as a First Language.

És una bona manera d’aprendre un nou idioma o de perfeccionar la llengua materna a través d’una sèrie d’activitats estimulants basades en situacions quotidianes reals. Estan dissenyades per desenvolupar les habilitats que els alumnes necessiten per comunicar-se en l’idioma.

 

Al BSB posem especial èmfasi en l’aprenentatge efectiu i en una educació integral que va molt més enllà del currículum acadèmic. Aquestes activitats sense dubte contribueixen a maximitzar el potencial dels nostres estudiants.

 

Les inscripcions ja estan obertes i les famílies del BSB poden inscriure els seus fills fins al 30 de setembre. Les activitats comencen el 5 d’octubre.

Més informació en el següent enllaç.