L’Experiència del Batxillerat: Un Viatge Fascinant per a Estudiants de Y12

El dimarts 6 d’octubre a la tarda, Mr Petrie i Mr Musson van fer una presentació al Teatre Emma Watson del BSB per als alumnes que actualmente estan cursant Year 12 i els seus pares.

El principal objectiu de la presentació era establir una guia orientativa per abordar l’experiència del Batxillerat i, amb l’ajuda de l’escola i dels pares, poder obtenir el màxim profit d’aquest període formatiu tan emocionant.

Algunes de les idees que Mr Petrie i Mr Musson van voler emfatitzar van ser la importància cabdal de la lectura i d’ampliar els interessos personals més enllà del pla d’estudis de l’escola. Així mateix, van recomanar-los encaridament d’aprofitar totes les oportunitats d’enriquiment educatiu i del Programa de Pràctiques Professionals, recentment ampliat, que ara ofereix l’escola.

Finalment, Mr Petrie i Mr Musson van descriure la transcendència de la “Declaració Personal” (Personal Statement), que consisteix en un escrit de 4.000 caràcters en el qual els estudiants han d’incorporar totes les seves experiències, habilitats i interessos per tal de convèncer les universitats perquè els facin una oferta de plaça.

La contribució final va arribar de part de dues alumnes de Batxillerat, Alma i Isabella, que van aportar un punt de vista personal sobre l’experiència en el Programa de Pràctiques Professionals i com els ha influenciat de cara a les seves eleccions i decisions futures.