Una Tarda de Portes Obertes Excepcional a Early Years i Primària

Va ser fantàstic poder donar la benvinguda a tants pares, avis i amics a la Tarda de Portes Obertes que vam organitzar en el departament d’Early Years i Primària el dilluns, 19 d’octubre.

Al BSB, al llarg del curs, fem tot el possible per tal de fomentar la comunicació entre pares i professors, i promoure una participació significativa dels pares en la vida educativa dels seus fills de moltes i diferents maneres.

Creiem que les Tardes de Portes Obertes són una gran oportunitat perquè les famílies vegin als seus fills aprenent, reforcen el desenvolupament d’una relació contínua entre la llar i l’escola, i garanteixen que treballem conjuntament en benefici dels nens.

La Tarda de Portes Obertes de dilluns passat va ser principalment una oportunitat perquè els pares poguessin visitar les aules on els nens aprenen i que ells mateixos els poguessin mostrar els treballs que han estat fent.

Mrs Dean, Sotsdirectora d’Early Years i Primària, es mostrava complaguda: “Les classes estaven plenes de pares i mares aprenent al costat dels seus fills i coneixent de primera mà algunes de les fantàstiques activitats educatives que fan cada dia. Vam dur a terme diferents activitats d’Anglès, Art i Ciències, i va ser gratificant observar els somriures dels nens i de les seves famílies mentre aprenien i es divertien tots plegats.”

Tenim moltes ocasions al llarg de tot l’any i és realment extraordinari que tantes famílies aprofitin al màxim aquestes oportunitats veritablement úniques. També animem als pares a seguir el progrés dels seus fills través de les comunicacions de l’escola, de xerrades informals quan vénen a recollir els seus fills al final del dia, i durant les reunions de pares i professors que programem periòdicament.