Cognita recapta més de 90.000 $ per a The Global Fund for Children en el seu primer any d’aliança

28A9972-1500x942

Ens sentim molt orgullosos d’anunciar que, com a resultat de la nostra col·laboració amb The Global Fund for Children (GFC), la comunitat d’escoles Cognita ha recaptat la increïble xifra de 90.000 dòlars en el seu primer any.

Cognita va iniciar aquesta aliança a les regions d’Europa i Amèrica Llatina a la tardor de 2014. Des de llavors, molts de les nostres escoles i personal de l’oficina regional s’han involucrat amb el treball de GFC a través de visites als projectes que promou GFC arreu del món. Això va incloure una presentació realment inspiradora per part de Thulani Madondo, fundador del Programa per a Joves Kliptown a Sud-àfrica, durant la Conferència Europea de Lideratge de Cognita i a algunes de les nostres escoles en el Regne Unit el passat mes d’octubre.

Vegeu video: vimeo.com/cognita-gfc

Cognita s’uneix per ajudar al Nepal

Després de la catàstrofe dels dos terratrèmols esdevinguts al Nepal a la primavera, la comunitat de Cognita va acordar canalitzar tots els fons recaptats per GFC entre maig i juliol de 2015 per a les activitats d’emergència dutes a terme per GFC al Nepal.

Des de barbacoes familiars a recerques del tresor i vendes de pastissos, les escoles del Grup Cognita es van unir per ajudar a Nepal, tot arribant a recaptar més de 25.000 £. D’aquesta quantitat, 3.000 £ van ser destinades a accions d’emergència immediata després dels terratrèmols, mentre que GFC va destinar la resta a ajuts a més llarg termini al Nepal.

Vegeu video: www.youtube.com/cognita-gfc

Volem agrair de manera molt especial a les escoles Cognita per la seva increïble generositat en aquesta crida. Estem molt agraïts pel suport de les escoles Cognita durant aquests moments difícils. Com a conseqüència dels sismes, algunes de les oficines dels nostres col·laboradors base van patir danys estructurals; alguns dels nens beneficiaris dels seus programes van perdre un o dos progenitors o altres membres de la família; molts dels seus beneficiaris van perdre les seves llars o van haver de dormir a la intempèrie a causa de la inestabilitat de l’estructura de les seves cases o per por.

Danielle Bidos, directora de Desenvolupament de GFC

 

La xerrades de GFC a Espanya

La nostra aliança també va acostar a GFC a les quatre escoles de Cognita a Espanya en el mes d’octubre. Danielle Bidos, directora de Desenvolupament de GFC, i Margaret Kubicek, directora de Comunicació del Grup Cognita, es van reunir amb els estudiants, el personal i els pares i mares per explicar el treball de GFC i els objectius d’aquesta col·laboració. En les sessions es van presentar exemples de projectes d’GFC, en particular els del Nepal, així com el bon ús de tots els fons recaptats.

GRÀCIES a tots els companys, estudiants i famílies que heu contribuït a l’èxit d’aquest primer any i posat el llistó tan alt per al 2015/16. Aquest any veurem a totes les regions de Cognita participar en la nostra aliança per a l’educació i hem fixat un objectiu de recaptació de fons de 180.000 dòlars, el doble dels fons recaptats l’any passat.

Margaret Kubicek, directora de Comunicació del Grup Cognita