“Tots eren els meus fills” al BSB

El dijous 29 d’octubre, l’Institute of the Arts Barcelona (IAB) va visitar el BSB per fer un taller amb tots els nostres estudiants de Year 11 i amb els estudiants de Literatura Anglesa de Year 13.

IAB és un institut dinàmic que ofereix formació superior internacional en arts escèniques a Sitges. El grup de teatre que actualment està estudiant “All My Sons” va fer un treball espectacular sobre l’escenari del Teatre Emma Watson representant algunes escenes per als nostres estudiants. A continuació van dur a terme un taller amb el professor i els actors en forma de debat i una sessió de preguntes i respostes.

Va ser una gran oportunitat per als nostres estudiants que van poder aprofundir sobre la improvisació, com preparar un personatge per tal de poder-lo representar de forma versemblant, la importància de l’escenari en el qual està ambientada la història, entre d’altres elements clau de la representació teatral.

Actualment els nostres estudiants de Year 11 estan estudiant “All My Sons” aquest trimestre. Els alumnes de Year 13 estan treballant sobre el text de ” Death of a Salesman” (Mort d’un viatjant). Les dues obres van ser escrites pel dramaturg nord-americà Arthur Miller en el 1947 i 1949, respectivament.