El BSB recapta 3.500 euros per a Save the Children!

Enguany vam tenir una assistència massiva d’alumnes del BSB juntament amb les seves famílies en la desena edició de la nostra Caminada/Cursa Solidària en favor de Save the Children, el primer esdeveniment de tota l’escola d’aquest curs. Va tenir lloc el dissabte 14 en un matí preciós i assolellat que va contribuir a crear un ambient realment festiu. Els nostres atletes van gaudir de l’experiència d’utilitzar les instal·lacions del Canal Olímpic per córrer lliurement al voltant del circuit, mentre les seves famílies gaudien d’un passeig pel Canal. Pila Ramírez, la nostra professora de l’activitat extraescolar Big Singing, també es va encarregar d’organitzar una gran varietat d’activitats per a tots els nens a la zona de sortida.

Hi va haver activitats de maquillatge de caire molt professional per part d’un equip d’ajudants, decoració de cupcakes i sessions de Zumba. Alguns dels estudiants de Year 11 havien dissenyat les seves pròpies peces de joieria per vendre-les i donar els beneficis a Save the Children. Vam fer una Rifa en què es podien guanyar alguns premis gens menyspreables, com ara àpats per a dues persones en alguns dels millors restaurants de Castelldefels, samarretes i tops, una sessió d’iniciació al Cable Park del Canal, una festa per a 20 nens, 1 pastís d’aniversari per a 15 persones o caixes de càpsules de cafè. El Cafè de la Mirta també va organitzar la seva pròpia parada per vendre cupcakes i altres tipus de dolços que estaven deliciosos.

Mrs Serra, coordinadora de les activitats extraescolars i responsable del Programa d’Enriquiment Educatiu de Years 7-11, agraeix a tots els nens i les seves famílies per assistir i participar d’aquesta jornada lúdica. També agraeix enormement al personal de l’BSB, als estudiants i als amics, ja que sense la seva ajuda hagués estat impossible celebrar un esdeveniment d’aquestes característiques. La Asociació de Recaptació de Fons de Secundria, dirigida per Flavia de Year 11, va gaudir organitzant la rifa en la Rambla del BSB i animant els nens de Primària i els seus pares a participar-hi. Pila Ramírez també va ser increïble, demostrant tantíssim entusiasme en aquest esdeveniment. Gràcies a ella va ser possible tenir una gran quantitat de patrocinadors diferents per als premis de la rifa.

No obstant això, la nostra donació per Save the Children no procedeix només d’aquest esdeveniment, sinó de petits esforços individuals per part dels estudiants fora de l’escola. Alguns dels nostres alumnes han organitzat un silenci patrocinat i un partit de bàsquet patrocinat; han preparat i venut pastissos per als professors; han rentat els cotxes dels seus veïns, i fins i tot han organitzat una passejada familiar per la muntanya durant el cap de setmana.

Com a escola apreciem enormement tota la feina i l’esforç de tots els que han col·laborat per recaptar aquesta donació de més de 3.500 euros en benefici de Save the Children.

Moltíssimes gràcies als nostres patrocinadors:

 • Canal Olímpic de Catalunya
 • Big Singing – Classes de cant
 • El Cafè de la Mirta, Sant Cugat, Barcelona
 • Ajuntament de Castelldefels, Esports
 • Restaurant Spriz, Castelldefels
 • Restaurant Fosbury, Castelldefels
 • Restaurant El Maritimo – Club Marítim, Castelldefels
 • Xiringuito La Iguana, Castelldefels, Sitges & Gavà Mar
 • Club Esportiu Granvia Mar, Castelldefels
 • Rock & Run, escola infantil de trail running, Castelldefels
 • Fincas Mediterranea, Castelldefels
 • Festa a Mida, Sitges
 • OCP Olimpic Cable Park, Castelldefels