Divertida expedició del Silver International Award (Year 12)

El mes passat, l’Associació del Silver International Award, dirigida per Mr Woodward juntament amb Mr Bower i Mr Oldfield, coordinadors del Duke of Edinburgh s International Award al BSB, van organitzar la seva primera expedició de pràctica d’aquest curs.

Del 21 al 23 de novembre dotze estudiants de Year 12 van participar en una expedició de tres dies i dues nits al parc natural del Garraf. El primer dia van partir des de Cubelles, travessant a peu la muntanya del Garraf fins al pantà de Foix, per després tornar al campament ubicat a Vilanova.

El segon dia van agafar el tren fins a Vilafranca i van caminar fins al campament base, tot passant pel castell d’Olèrdola.

El tercer dia van pujar 500 metres fins al Pla de Querol per finalitzar el seu recorregut a Castelldefels.

Va ser un cap de setmana molt entretingut amb gran quantitat d’activitats tant de diversió com de desafiament. A més de proporcionar una experiència fantàstica a l’aire lliure, el programa del Duke of Edinburgh s International Award confereix als estudiants un sentit de disciplina i organització, mitjançant el qual adquireixen moltes habilitats que són essencials en la vida. També els ajuda a crear un vincle real amb els seus companys i fins i tot rebre inspiració per a una futura carrera professional.

Estem desitjant que arribi la següent!

Sobre l’International Award al BSB

El Duke of Edinburgh’s International Award és el guardó líder mundial que premia els resultats dels joves, ja que els prepara per a la vida i per al treball. El premi proporciona als participants habilitats i experiències que són reconeguts de forma sistemàtica tant per companyies com per institucions educatives arreu del món.

The British School of Barcelona s’enorgulleix d’oferir aquest premi als nostres estudiants de Year 10 (Bronze) i Year 12 (Plata). Cada any, més de 50 estudiants del BSB inicien el seu recorregut en el premi o passen al següent nivell.

 

Enllaços Relacionats:

El «Duke of Edinburgh’s International Award» a BSB