Un Festival de Música BISA formidable

Més de 120 estudiants de sis Escoles Internacionals de Barcelona van participar en el primer Festival de Música BISA (Associació d’Escoles Internacionals de Barcelona) organitzat per Mr Hebden (Director de Creativitat i Educació Física) al BSB.

Els estudiants es van congregar a l’escola el dissabte 28 de novembre a les 10 del matí. Després d’una benvinguda musical, van participar en dos tallers de música, per als quals podien escollir entre tambors africans, Big Band, guitarra, instruments de corda, improvisació pentatònica, percussió corporal, cant i samba.

Els professors de música del BSB i de les altres escoles (American School of Barcelona, Colegio Alemán de Barcelona, Kensington, Oak House, SEK Catalunya) van ser els encarregats d’impartir els tallers i tots ells van destacar l’excel·lent musicalitat dels estudiants.

Al migdia es va celebrar un concert de demostració de les peces treballades en els tallers, juntament amb actuacions musicals organitzades per les diferents escoles davant d’un públic format per pares, mares i amics al Teatre Emma Watson del BSB.

“Va ser increïble veure les diferents escoles i alumnes de diferents edats interactuant i creant música junts”, va comentar Mr Hebden. “Els estudiants van gaudir d’aquesta jornada i estic convençut que els pares van gaudir de les actuacions.”

Gràcies a tot el personal que va venir a l’escola el dissabte per col·laborar en l’esdeveniment, i als estudiants i familiars que hi van participar.