El Grup Cognita Adquireix l’Escola International School of Barcelona

ISB-patio-2

El Grup britànic Cognita, líder mundial en educació privada amb 67 escoles a 7 països de tot el món, ha anunciat l’adquisició d’International School of Barcelona, localitzat a Sitges. Per a això, el Grup ha signat un acord de compravenda amb els antics propietaris de l’escola, en vigor des de l’1 de gener de 2016.

A partir de setembre l’escola s’integrarà com un nou campus sota el paraigua de la marca de The British School of Barcelona. lnternational School of Barcelona passa, per tant, a formar part del Grup Cognita, tot unint-se a les altres quatre escoles que el Grup educatiu té en l’actualitat al nostre país, The British School of Barcelona a Castelldefels, Hastings School a Madrid , El Limonar lnternational School de Múrcia, i El Limonar lnternational School Villamartín d’Alacant. Aquests centres estan considerats com a escoles privades d’educació britànica de referència al territori nacional.

Com el canvi de titularitat ha esdevingut amb l’any acadèmic en curs, l’escola de Sitges continuarà funcionant en la seva dinàmica habitual amb el suport del Grup Cognita fins a la finalització del curs escolar 2015-2016. D’aquesta manera, l’activitat diària dels alumnes i professors no es veurà alterada de cap manera i la transició es durà a terme amb total normalitat.

Durant aquest període el Grup invertirà prop d’1 milió d’euros en la millora de les instal·lacions de l’escola, incloent-hi les aules, les zones de joc, la biblioteca i el menjador, així com en la infraestructura informàtica i el sistema de seguretat del Centre.

En paraules de John Bell, director executiu de The British School of Barcelona, “estem molt contents i entusiasmats amb l’adquisició d’International School of Barcelona. Suposa una gran oportunitat per poder desenvolupar el màxim potencial de l’escola juntament amb el personal, els pares i els alumnes d’ISB al llarg dels propers mesos i anys”.