¡Èxits en anglès!

Els fantàstics resultats dels exàmens de llengua anglesa dels estudiants del BSB han dissipat l’aflicció de la costa de gener.

L’organisme Cambridge International Exams (CIE) acaba d’anunciar els resultats més brillants dels exàmens públics fets el passat curs acadèmic. Aquest informe inclou els resultats de Diego i Alexander de manera conjunta com a “Top in Spain” a l’examen AS de Literatura Anglesa, i de Herminia al (I)GCSE de Llengua Anglesa com a Primera Llengua, també com a “Top in Spain”.

A més, tots els 29 estudiants de Year 13 que el passat mes de desembre van fer al British Council el prestigiós examen Cambridge Advanced English (CAE), reconegut en el món sencer, han aprovat. 10 d’ells han obtingut el nivell de competència més elevat possible, C2 (CEFR), la qual cosa els reconeix com a posseïdors d’un domini complet de l’idioma. Menció especial per a José María, que no va fallar ni un sol punt en cap de les cinc àrees de què consta l’examen.

Finalment, tots els 24 alumnes del grup de Year 11, que van fer un curs accelerat per tal de presentar-se a l’examen (I)GCSE de Llengua Anglesa com a Segona Llengua a principis d’aquest any, l’han superat, molts d’ells amb qualificacions entre A* i A. Això els permetrà presentar-se al’examen de Llengua Anglesa com a Primera Llengua al maig.

“Estic molt contenta amb el meu resultat i estic desitjant que arribi el nou examen d’Anglès com a Primera Llengua. Vaig entrar a l’escola l’any passat procedent de Kíev i n’he après molt des de llavors. La meva capacitat d’expressió i el meu nivell de perfecció han millorat molt i m’encanta estudiar literatura, també.”

Darya, a Year 11

“Al principi em va sorprendre, però sobretot em sento orgullosa d’haver aconseguit aquesta nota. Habitualment en el dia a dia faig servir fins a sis idiomes. Alemany, anglès, castellà, català, francès i italià, per la qual cosa és fantàstic corroborar que el meu nivell d’anglès és tan alt.”

Chiara, a Year 11

“És la culminació de molts anys estudiant anglès a l’escola. Porto aquí des de Nursery. Estudiar literatura sempre m’ha permès ser més creatiu en altres assignatures. Dominar la redacció d’assaigs ha suposat una plataforma per als meus estudis futurs: PPE. He gaudit especialment de la combinació de textos clàssics i moderns en el curs de Nivell “A”, tot analitzant la forma i l’estil de diferents gèneres, i discutint les idees que els textos proposen.”

Alexander, Year 13

“Aquest premi és particularment agradable, ja que la meva llengua mare és el castellà, però després de tants anys estudiant anglès en el BSB, em sento igual de segur en ambdúes llengües. A través de la literatura, he estat capaç de trobar una assignatura més directament relacionada amb la meva passió pel teatre. A més d’haver-me ajudat a millorar les meves habilitats lingüístiques, he gaudit molt de l’oportunitat de discutir sobre qüestions filosòfiques, culturals i històriques subjacents en els textos literaris.”

Diego, Year 13

“És una gran notícia i em garanteix el requisit d’accés per a la universitat al Regne Unit a la qual he enviat la sol·licitud per estudiar enginyeria mecànica. Potser sigui la meva ment científica la que m’hagi ajudat en la secció d’opció múltiple de l’examen. Sabia que havia anat bé, però no tan bé!

Josep Maria, Year 13

“Estem molt contents amb aquests últims resultats, que demostren l’esforç intens, l’entusiasme i la capacitat dels nostres estudiants i dels seus professors. En particular, és molt agradable veure que els estudiants són capaços d’obtenir resultats tan elevats en els exàmens de literatura i llengua. Posem tota la nostra dedicació per dotar-los de les habilitats, coneixements i aptituds necessaris perquè puguin aconseguir èxits com aquests més enllà de l’escola. Les meves felicitacions a tots ells!”

Mrs Kate Kelly, directora del departament d’Anglès

“Des del meu punt de vista, òbviament estic encantat amb els resultats. Representen el fruit d’una ètica de treball excel·lent, de la maduresa i de l’aplicació diligent dels conceptes estudiats, així com del fet que, en conjunt, són un els grups més capaços als quals he ensenyat.

Va ser realment molt divertit ensenyar-los i de cap manera onerós, cosa que no sempre es pot dir sobre la impartició de gramàtica anglesa. Això també reivindica, penso, l’estructura i l’organització de l’assignatura de llengua anglesa a tota l’escola, la qual és impulsada fonamentalment a través de l’estudi d’obres literàries, com a conseqüència del qual s’adquireix la comprensió sintàctica i semàntica de forma implícita.”

Rod Musson, Director de Batxillerat, qui prepara els alumnes per a l’examen CAE