Soldadets de Plom del BSB a la Rua Infantil del Carnaval de Sitges

Com cada any des del 2010, els “Brits” -la carrossa del BSB- ha participat a la Rua Infantil del Carnaval de Sitges 2016, un dels esdeveniments més importants de la comarca del Garraf.

El diumenge 7 i el dimarts 9, 35 alumnes de Year 5-9 de les associacions de dansa i de samba de l’escola es van disfressar de soldadets de plom i van marxar pels carrers de Sitges en el que està considerat com a un dels carnavals més famosos d’Espanya, i en el qual van concórrer nombroses carrosses, bandes de música i originals disfresses multicolor.

La desfilada de Carnaval és el resultat de moltes setmanes de preparació i assaig. Com a activitat del Programa d’Enriquiment Educatiu, reforça les habilitats organitzatives i fomenta el treball en equip. Des d’un punt de vista pedagògic, compleix molts objectius educatius: divertir-se aprenent, formar part d’un esdeveniment local, i sentir-se orgullosos de les habilitats de ball i samba.

Certament els alumnes s’ho van passar d’allò més bé. Ms Dean, que va ajudar als estudiants a organitzar-se, se sentia molt orgullosa d’ells: “Han treballat molt dur en les seves associacions per assegurar-se de fer-ho el millor possible. Tant els que van ballar com la banda de samba van actuar molt bé tots dos dies. Va ser increïble. Moltíssimes gràcies a tots els professors que hi han participat. Ha estat realment divertit formar part del Carnaval de Sitges.”

Paula Cramer, l’alumna de Year 9 responsable de l’organització del vestuari, ho confirmava: “Em vaig divertir moltíssim”.

Segons Mr Hebden, “És una gran oportunitat per als estudiants del BSB el fet de poder participar en la rua de Carnaval de Sitges. Han estat assajant els balls i la música des de principi de curs i realment se’ls va poder veure (i escoltar) genial. Hi ha milers de persones veient les desfilades a Sitges de manera que per als alumnes és una oportunitat única d’actuar davant d’una gran quantitat de persones. Realment semblava que s’ho estaven passant bé! “

Felicitats a tots els estudiants participants i de nou agrair a tots els professors del BSB que van ajudar a organitzar aquest esdeveniment: Ms Dean, Mr Hebden, Mr Voskens, Ms Moreno, Mrs Serra, Mr Rodgers, Mr Petrie, Mrs Oxberry i Mrs Petrie.

Quin serà el tema de la disfressa de l’any vinent?