BSB, una de les Millors Escoles d’Espanya segons “El Mundo”

Novament ens plau anunciar que The British School of Barcelona ha estat inclòs en la llista de les Millors Escoles d’Espanya publicada ahir pel diari “El Mundo”.

El rànquing anual que elabora este diari ha distingit enguany al BSB com a una de les 30 millors escoles internacionals d’España altra vegada, i entre les úniques cinc escoles seleccionades a tot Catalunya.

La classificació de “El Mundo” és fruit de l’anàlisi de més d’un miler d’escoles basada en 27 criteris específics que avaluen el model d’ensenyament, les instal·lacions i els recursos disponibles. Això significa que per a l’estudi del BSB s’han tingut en consideració tot un seguit d’indicadors de control de qualitat, entre els quals s’inclouen l’aposta per una formació integral, els reconeixements externs, els models de qualitat, el personal docent, el nombre d’idiomes impartits, les activitats cocurriculars i extraescolars, els recursos informàtics i laboratoris de Ciència, les instal·lacions esportives, el servei mèdic, el menjador, el tranpsort escolar, les quotes escolars, entre d’altres.

Més informació en els següents enllaços:

Millors Escoles – El Mundo

The British School of Barcelona – El Mundo