Els nostres pares aprenen hàbits d’alimentació saludable a l’escola

El dijous, 10 de març, Ms Santiago, la nutricionista de Cuina Gestió en el BSB, va coordinar un taller per a pares i mares basat en hàbits d’alimentació saludable com una nova activitat en el calendari del nostre Family Club.

Cuina Gestió és l’empresa de càtering que cuina els menús de l’escola a les nostres instal·lacions. Van dissenyar aquesta activitat com a una sessió informativa per tal d’orientar els pares i mares sobre com portar una vida sana i com transmetre-la als seus fills, ja sigui a l’escola o fora.

Va ser una xerrada molt interessant, i els pares que hi van assistir van demostrar un veritable interès en la nutrició dels seus fills i en com han de menjar diàriament.

Ms Santiago va comentar “M’agradaria donar les gràcies a tots els assistents pel seu compromís en aquesta qüestió tan essencial i també recordar a tots els pares de la importància de seguir unes bones pràctiques a casa i de donar exemple perquè els nens desenvolupin comportaments d’alimentació sans de per vida”.