“The Enormous Turnip”: L’hora del conte de Nursery

El 14 d’abril, el grup de teatre “The Tale Teller” va visitar Early Years per representar “The Enormous Turnip”, un conte tradicional rus que il·lustra el que es pot aconseguir quan tots treballem en col·laboració.

Els nens havien llegit la història prèviament en preparació per a l’obra. L’actriu va narrar el conte utilitzant tot tipus d’attrezzo, disfresses, titelles i fins i tot els nens mateixos. Després de l’espectacle els alumnes van cantar cançons i van fer-hi activitats relacionades.

Aquesta és una activitat habitual del currículum d’Early Years, ja que satisfà molts dels objectius del pla d’estudis. Sense cap dubte reforça l’assignatura d’Anglès i alhora vincula diferents matèries de manera transversal. D’una banda, fomenta l’interès pels contes i els jocs de rol, i de l’altra, amplia el treball desenvolupat a les classes de PSED gràcies a les qüestions plantejades en el conte. L’argument de “The Enormous Turnip” també va ajudar a establir vincles amb el creixement de les plantes estudiat en l’assignatura “Understanding the World”.

Ms Martin va explicar “Als nens els va encantar! Els va generar un gran interès en la història. Poder veure una actuació en viu i en directe va ser una bona experiència per a ells; realment la història va cobrar vida. És fantàstic tenir l’oportunitat de millorar el aprenentatge dels nens d’aquesta manera”.