El BSB acull el Torneig de Futbol BISA 2016

Dissabte 30 d’abril, The British School of Barcelona va acollir el segon torneig de futbol 7 mixt entre escoles BISA amb la participació d’alumnes de Years 5 i 6.

Al torneig van prendre part algunes de les escoles del grup BISA (Associació d’Escoles Internacionals de Barcelona): Kensington School, SEK-Catalunya, International School of Barcelona i The British School of Barcelona.

Va ser un matí intens, que va reunir 60 jugadors realment apassionats. Cada equip va jugar cinc partits, i els dos millors van arribar a la final.

Els dos equips finalistes van ser SEK-Catalunya i International School of Barcelona. Quan l’àrbitre va xiular el final del partit, l’equip SEK-Catalunya en va sortir vencedor. El Director Executiu del BSB, Mr John Bell, va ser l’encarregat de lliurar els premis.

L’any passat, els nostres jugadors de la categoria Benjamí van quedar subcampions en la primera edició d’aquest emocionant torneig.

 

Sobre BISA

L’Associació d’Escoles Internacionals de Barcelona (BISA) és una organització professional que s’esforça per millorar la qualitat de l’educació en les seves escoles a través de diferents maneres. Promou l’intercanvi de recursos, el desenvolupament professional, i la comunicació i l’intercanvi. Així mateix, l’organització fomenta la generació d’una entesa internacional a Barcelona i a l’exterior. BISA fa les funcions d’enllaç entre les seves escoles, els governs locals i les organitzacions educatives locals i internacionals pertinents.