Les noves famílies coneixen les seves classes de Nursery

El 2 de maig l’equip de Early Years del BSB va organitzar una “Tarda de Jocs en Nursery” per a nous alumnes i pares al setembre de 2016.

Es tracta d’una activitat habitual a l’agenda d’Early Years perquè els alumnes nous i les seves famílies ens coneguin millor i plantegin qualsevol pregunta que tinguin; també perquè els nens juguin a la nova escola amb nous amics, cosa que els permetrà d’adaptar-se més fàcilment a l’escola quan comencin. També és una oportunitat per conèixer els professors, familiaritzar-se amb l’entorn i amb el nostre sistema d’ensenyament en l’etapa d’Early Years Foundation Stage.

Mrs Oxberry, directora d’Early Years i Primària, i tot el professorat de Nursery van desenvolupar una sèrie d’activitats en les aules de Nursery i a la zona a l’aire lliure: sorra i aigua, pintura, racó de la llar, jocs a la pissarra interactiva, trens, construcció, escalada i tobogan, joc del petit món de dinosaures, entre d’altres.

“Als nens els va encantar jugar a la classe de Nursery i molts volien quedar-s’hi quan va arribar el moment de tornar a casa”, va comentar Ms Martin, Coordinadora d’Early Years.

I va afegir: “Va ser una gran oportunitat perquè les famílies poguessin venir a conèixer-nos millor. Va ser genial veure els nens jugant tan a gust i mostrar-se tan emocionats amb l’inici de l’escola al setembre. Ens agradaria donar les gràcies a tots els assistents i esperem veure-us ben aviat de nou”.