Pares del BSB aprenen a gestionar l’ús que fan els fills de la tecnologia

El dijous 5 de maig vam celebrar el darrer taller per a pares i mares d’enguany. El tema d’aquesta activitat va ser “Addiccions Infantils a la Tecnologia”, una nova àrea que vam decidir explorar en el nostre programa del Family Club en resposta a la creixent preocupació dels pares amb relació a l’ús de la tecnologia per part dels seus fills.

Ms Dean, Sotsdirectora de Primària i Early Years, va ser l’encarregada d’impartir aquesta sessió, amb l’ajuda de Yolanda Rincón (traducció). El taller, recomanat per a pares i mares amb fills d’entre 7 i 14 anys, els va introduir alguns dels principis clau sobre la seguretat a Internet i la importància de garantir que els nostres nens estan formats en qüestions de seguretat online de la mateixa manera que ho estan sobre el món “real”. “Vam debatre sobre quant de temps és la quantitat adequada i la conclusió va ser que això varia en funció de cada família i que cal establir alguns principis rectors dins de cada família”, va explicar Ms Dean.

L’objectiu de l’activitat era donar l’oportunitat a les famílies de debatre i aprendre junts sobre Internet, sobre la seguretat i sobre l’ús d’Internet amb criteri. Una de les àrees clau en què es va fer especial èmfasi va ser la importància dels adults com a models a seguir, tot recordant el fet de desconnectar el telèfon mòbil!

Tots els pares i mares assistents es van mostrar molt implicats i van contribuir enormement a la sessió amb opinions i idees.

Ms Dean creu que “tots exercim un paper a l’hora de garantir que els nostres fills estan segurs en el món virtual, tot alertant-los de perills potencials i ajudant-los a entendre el que significa estar segurs virtualment”.

 

Sobre el BSB Family Club

El BSB Family Club consisteix en una gran varietat d’activitats per a tota la família especialment dissenyades per l’equip educatiu perquè pares i nens aprenguin junts a través de la diversió.

Els Tallers per a Pares i Mares són tallers interactius per als pares del BSB relacionats amb aspectes específics de l’educació dels seus fills. Les activitats estan recomanades per a pares i mares amb fills d’entre 3 i 14 anys.

Més informació sobre els tallers d’aquest any al següent enllaç:

Tallers per a Pares i Mares

I per conèixer més sobre totes les activitats del BSB Family Club (Fun Saturdays i Tallers per a pares i mares) recomanem visitar també aquest enllaç:

Family Club