Cuines de Joguina a Early Years

Aquest any el departament d’Early Years del BSB ha iniciat una col·laboració amb The Tomato Foundation, una ONG sense ànim de lucre que fomenta la dieta equilibrada i un estil de vida saludable.

The Tomato Foundation va subministrar dues cuines de joguina al departament de Primària que ara es troben a la zona enjardinada perquè els nens puguin utilitzar-les com a part del nostre programa de provisió contínua en Early Years. “Provisió Contínua” és el terme que fem servir per designar la selecció de recursos disponibles per als nostres alumnes en els cursos de Nursery i Reception que els permeten avançar i millorar en el seu aprenentatge. Les activitats estan subjectes a avaluació i són classificades d’acord amb les habilitats dels nens en cada àrea, tot animant-los a investigar, explorar i desenvolupar les seves habilitats de pensament a través de la participació activa. Segons The Tomato Foundation, les cuines de joguina són un recurs molt valuós per als nens ja que perfeccionen “l’expressió creativa, les habilitats de resolució de problemes, el joc cooperatiu i redueixen l’estrès. També enforteixen el sistema immunològic i són francament divertides”.

The Tomato Foundation proposa tornar al sistema tradicional de cuina i anima la gent, ja siguin joves o grans, a ser conscients de la seva dieta i evitar les malalties relacionades amb l’alimentació simplement fent alguns canvis en el seu estil de vida. Aquesta col·laboració amb The British School de Barcelona té com a objectiu inspirar hàbits saludables de per vida des de la infància així com afició per la cuina saborosa i saludable. Com ells diuen: “Confiem que també inspirin a una generació de futurs cuiners!”

Podeu veure el vídeo aquí.