Els alumnes de Teatre del BSB gaudeixen de representacions en viu

El passat 27 d’octubre, els alumnes de Teatre del BSB van tenir la gran oportunitat d’assistir al Teatre Poliorama de Barcelona per veure l’obra “El curiós incident del gos a mitjanit”, un espectacle que ja ha gaudit d’un gran èxit arreu del món, i que fins i tot ha estat representat al West-End de Londres amb una versió àmpliament aclamada per la crítica. Els alumnes d’Anglès de Year 9, a més, han estudiat la novel·la de Mark Haddon a classe.

Diversos alumnes de Year 10-12, entusiastes del teatre, van gaudir d’una posada en escena espectacular representada per actors catalans de gran nivell. Una de les nostres alumnes, que ja havia tingut l’oportunitat de veure l’obra a Londres anteriorment, va comentar que aquesta versió li va semblar fins i tot millor gràcies a les fantàstiques actuacions d’alguns dels actors, i en particular la de Pol López, en el paper de Christopher, el protagonista de la història. Els alumnes de Teatre del BSB estaven encantats amb aquesta representació tan original i sorprenent.

Ms Plummer, professora de Teatre del BSB, va comentar “També vam estar encantats de poder millorar el nostre nivell de Català, i per això estem molt agraïts a l’Anna, del departament de Català de l’escola, per haver organitzat aquesta fantàstica sortida. Sorprenent! “

Així mateix, el 28 d’octubre els alumnes de Teatre de Year 12 van gaudir d’una altra extraordinària actuació, aquest cop a l’IAB Sitges. Els alumnes de tercer any van sobresortir en l’obra de Mike Bartlett, també aclamada per la crítica, en la complexa exploració de la família, formada per tres germanes completament diferents, i dirigida en aquesta ocasió per Rob Watt. L’obra ha estat definida com: “Abastant diverses generacions, aquesta història èpica és part mite, part paràbola, part malson, sota un paraigua de realisme màgic, presentada en forma de muntanya russa.”

Estem convençuts que la participació dels nostres alumnes en aquest tipus d’activitats els ajudarà a superar els exàmens pràctics de Teatre que faran a finals de novembre. Des d’aquí els desitgem moltíssima sort!