El nou campionat esportiu entre “Houses” del BSB ja està en marxa

Les noves competicions esportives entre “Houses” del BSB han tingut un impacte extraordinari a l’escola. Tots dos campus (Castelldefels i Sitges) han posat en marxa els seus propis programes d’activitats per fomentar els valors del renovat programa de “Houses” del BSB, tot dedicant els dimecres a esdeveniments esportius entre “Houses” amb caràcter setmanal.

El primer d’aquests esdeveniments esportius ha consistit en una sèrie de competicions de Dodgeball en què els estudiants de Year 3 a Year 10 s’han enfrontat al llarg de quatre setmanes cada dimecres (un grup per setmana). Cada “House” competeix contra les altres tres, i a la vegada cada “House” està dividida en 3 categories per poder garantir un joc just i que cada nen pugui participar de la manera que li resulti més adequada a la seva habilitat en aquest esport. A més, les activitats estan dirigides pels Líders Esportius de Year 11 i 12, tant per a Primària como per a Secundària.

“Al llarg de tota la competició es promouen els valors del BSB. Els pares ens han comentat que han pogut observar que els estudiants interactuen molt bé entre ells i que juguen de manera correcta. Els alumnes també hi participen al 100%”, va assegurar Mr. Cross, director d’Esports i Educació Física de l’BSB.

Després l’esdeveniment de llançament del nou sistema de “Houses” del BSB que va tenir lloc el 16 de novembre (un “Tug of War” fantàstic en el qual els estudiants s’ho van passar d’allò més bé), ara els alumnes estan centrats en Tag and Touch Rugbi (Tag Rugbi a Primària i Touch Rugbi a Secundària). El Rugbi amb contacte es juga els dimarts