Alumnes de Batxillerat del BSB Sobresurten al UKMT Senior Maths Challenge

El dimarts, 8 de novembre, quinze estudiants de Year 12 i 13 van participar en el UKMT Senior Maths Challenge, una activitat d’enriquiment educatiu que promou la resolució de problemes com a part d’un repte mundial coordinat per UK Mathematical Trust.

Els desafiaments individuals de Matemàtiques de UKMT estan dissenyats de tal manera que estimulin l’interès en les matemàtiques en la major quantitat d’alumnes possible. Per a Secundària (entre 11 i 18 anys) hi ha tres nivells de dificultat i entre tots ells atrauen més de 600.000 participants de més de 4.000 escoles i instituts.

Cada any sense excepció Mr Oldfield i Mr Woodward, professors de Matemàtiques del BSB, animen als estudiants de Batxillerat amb més habilitat en matemàtiques a inscriure’s en aquesta prova en la qual han de fer front a 25 enigmes tipus test en 90 minuts. La prova té lloc a l’escola en condicions normals d’examen.

Segons Mr Oldfield, els estudiants realment gaudeixen amb aquests reptes. I així ho van fer Eduard, Alex, Emilio, Matthew, Mariona, Gabriel, Martin, Pablo, Carlota, Darya, Marcel, Elna, Lucia, Nicolar i David, els quals van aconseguir brillants resultats en el Senior Challenge tot obtenint 12 certificats en total: 2 d’or, 4 d’argent i 6 de bronze.

Eduard i Alex, els dos estudiants de Year 13 que van obtenir els certificats d’or, també van participar el passat 2 de desembre a la primera fase de la British Maths Olympiad (consistent en un examen de tres hores i mitja en el qual van haver de resoldre 6 problemes aptes només per a matemàtics molt dotats).

A més, en el segon i tercer trimestre de curs tant els alumnes del campus de Castelldefels com els del campus de Sitges participaran en el Intermediate Challenge (Years 9-11) i en el Junior Challenge (Years 7-8). Tenim moltes ganes de veure’ls en acció!

 

Per a més informació sobre UKMT i els reptes matemàtics que organitza, consultar el lloc web: www.ukmt.org.uk/