Year 7 Competeix en el Setè “Spelling Bee” del BSB

BSB-Spelling-Bee-Competition-1500x1000
Per setè any consecutiu, el departament d’Anglès del BSB va celebrar el concurs d’ortografia “Spelling Bee”. Inspirat en la guardonada pel·lícula “Akeelah and the Bee”, al llarg del trimestre els estudiants de Year 7 han estat aprenent ortografia i millorant la seva tècnica de lletrejar durant les seves classes de Gramàtica un cop per setmana. Primer van competir en grups amb l’objectiu d’aconseguir passar després a la final com a representants de cada grup.

Veronica, Diego, Daniela, Alexandra, Lochie, Diogo, David, Nina, Lucie i Judith van ser els deu estudiants finalistes en la competició definitiva que va tenir lloc el 15 de desembre, i que va concloure amb la victòria de Diogo.

Els professors d’anglès, Mrs Petrie, Ms Plummer, Ms Leahy i Mr Petrie, van coincidir que es tracta d’una activitat excel·lent per elevar el perfil de l’ortografia com a part integrant de la capacitat d’expressar-se correctament, així com per desenvolupar un vocabulari sofisticat. Els estudiants van comentar:

“La final va ser molt estressant, però me les vaig arreglar per poder concentrar-me dalt de l’escenari.”

“Conec les paraules que causen problemes i sé lletrejar algunes paraules difícils amb què els adults sovint s’equivoquen.”

Ms Kelly, directora d’Anglès i Idiomes, va explicar: “És un dels meus esdeveniments favorits d’Anglès de tot el curs escolar, ja que els estudiants gaudeixen aprenent d’una manera divertida i són capaços de demostrar les seves habilitats davant d’un públic. Sovint desenvolupen tècniques per memoritzar l’ortografia que després ja recordaran per sempre. La final d’enguany va ser una batalla realment dura. Finalment, Diogo en va sortir victoriós, en lletrejar la paraula “chlorophyll” (clorofil·la) correctament, mentre que Lochie va quedar en segona posició i Nina en un tercer lloc ben digne. Felicitacions a tots els finalistes!”