Year 4 Estudia l’Univers Abstracte de Joan Miró

El 15 de desembre, els alumnes de Year 4 van visitar la Fundació Joan Miró de Barcelona. El museu és un centre de fama internacional responsable de l’estudi i difusió de l’obra de Joan Miró i de la investigació sobre art contemporani. Durant la visita, les classes de Year 4 van fer una visita guiada personalitzada per l’exposició de la col·lecció de Joan Miró i després van passejar pel jardí del museu on els nens van poder admirar algunes de les escultures de l’artista, un univers molt particular i personal de formes i colors.

Ms Davies, Ms Stanfield, Ms O’Connor, Ms Edge i Ms Smith, professores de Year 4 i assistents, van organitzar aquest viatge per la connexió que té amb el currículum de l’assignatura d’Art. L’objectiu de l’activitat era que els nens comprenguessin millor l’artista català i el seu llegat immortal en un moment en què estan estudiant l’obra de Miró i la seva tècnica artística a les aules. D’aquesta manera, se’ls estimulava a desenvolupar la sensibilitat cap a l’art i a generar les seves interpretacions pròpies basades en les emocions i associacions que els provoquen les obres.

Ms O’Connor, professora de Year 4 Amber, va comentar: “Els nens en van gaudir moltíssim i s’ho van passar molt bé. Va ser fantàstic constatar el compromís dels nens amb l’art de Miró!” I va afegir: “Consideraven que comprenien millor les seves obres d’art després d’aquesta sortida”.

Els pares voluntaris van ser de gran ajuda i ens agradaria expresar-los el nostre agraïment per la seva col·laboració.