Violeta Guanyadora de “The Great British School of Barcelona Bake Off”

BSB-Great-Bake-Off
L’últim dia de classe abans de les vacances, els alumnes de Year 7 van participar en una nova activitat nadalenca organitzada per Ms Outram, Ms Fernández i Ms Ferré.

“The Great British School of Barcelona Bake Off” és una competició escolar nova, basada en el famós concurs de la televisió britànica “The Great British Bake Off”. Daniela, alumna de Year 7, volia crear la nostra pròpia versió del concurs de talents i es va esforçar a preparar la jornada de dimecres al matí. En total, 24 alumnes de Year 7 (6 de cada “House”) es van presentar al concurs.

Ms Outram, Directora de Year 7, ens explica en què consistia l’activitat: “A la primera ronda, els alumnes competien per decorar 2 galetes cadascun – una bola i un arbre de Nadal. Se’ls atorgaven punts per elles. A la segona ronda, havien de treballar en grups de 3 per confeccionar i decorar una caseta de Nadal de galeta. A continuació, els equips havien de nominar al seu millor pastisser, el qual hauria de competir en una tercera ronda en la qual confeccionaria un ninot de neu amb núvols de sucre a gran velocitat.”

Al final Violeta es va alçar guanyadora del trofeu “Star Baker” i la “House” Bronte va obtenir la major puntuació.

Ms Outram va comentar: “Els alumnes van passar un matí molt entretingut, entre diversió, guirigall i creativitat. Van guanyar punts per a les seves “Houses”, alhora que treballaven conjuntament i es divertien dissenyant les decoracions nadalenques i, més encara, menjant-se-les.”I va afegir: “Felicitats a la “House” Bronte i a Violeta per guanyar la “Star Baker”, i moltíssimes gràcies a Daniela per donar-nos la idea i per organitzar la jornada. Estem desitjant que arribi la segona ronda abans de les vacances de Setmana Santa!!”