Estudiants d’Art aprenen tècniques d’impressió

A meitat de desembre, els alumnes d’Art de Key Stage 4 i 5 van assistir a un taller de dos dies a Art Print Residence, un estudi professional situat a Arenys de Munt, a prop de Barcelona.

Va ser una bona oportunitat per als grups d’Art de (I)GCSE i A Level de treballar amb un equip d’impressors experts amb un gran bagatge i experiència, que van poder compartir els seus coneixements sobre l’extraordinari univers de la impressió. Els alumnes van passar el matí aprenent sobre la història de l’art de la impressió, així com diferents tècniques noves, i van passar la resta del dia produint les seves pròpies impressions dels treballs que havien fet a classe.

Art Print Residence està especialitzada en la tècnica del intaglio i en altres mètodes d’impressió. Per tant, és un lloc ideal per aprendre a treballar amb diferents tipus de materials i eines. Les instal·lacions estan equipades amb recursos i materials de tot tipus, la qual cosa fa possible que tant artistes com estudiants puguin experimentar amb una gran varietat de tècniques i dur a terme projectes d’alta qualitat.

Aquesta és una de les activitats que conformen el nostre currículum d’Art ja que “permeten millorar la feina dels alumnes, i molt especialment perquè generen una disciplina en els seus estudis, que és un dels requisits d’avaluació dels exàmens GCSE”, va explicar Mr Perrin, Director d’Art.

Quan li vam preguntar sobre els comentaris dels alumnes, Mr Perrin va exclamar: “Els va encantar! Van crear uns treballs excepcionals, que passaran a formar part de la seva col·lecció d’art i que també exposarem a l’escola.”

Mr Musson, Director de Year 13, que també va acompanyar els alumnes en aquesta excursió creativa, va dir: “Ha estat una activitat molt inspiradora i relaxant. Hem passat un dia fantàstic!”