Fantàstic dia al Zoo!

La setmana passada els nostres joves alumnes de 5 anys van passar el dia al Zoo de Barcelona amb els seus professors.

La visita estava vinculada al tema de Ciències de Year 1 relacionat amb la classificació dels animals, aprendre a reconèixer els diferents tipus i grups (carnívors, herbívors, omnívors), descobrir els seus hàbitats, i de pas, aprofitar per repassar la informació bàsica sobre els animals que ja han après a classe.

Va ser realment un dia molt complet. Primer van participar en la presentació que els va fer un dels vigilants del Zoo, qui els va explicar les característiques dels animals i els va fer una visita guiada per alguns dels recintes on habiten. A continuació, van acabar de visitar la resta de les instal·lacions amb els seus professors i, un cop finalitzada la ruta, van assistir a l’espectacle dels lleons marins.

Mrs Taylor, professora de Year 1 Scarlet, va comentar: “La visita va ser tot un èxit! Vam tenir la gran sort de tenir pràcticament tot el Zoo per a nosaltres sols, en un dia molt tranquil. Tant els nens com jo vam gaudir de l’excursió. En concret a ells els va encantar veure jugar els micos, el picnic del migdia i les peripècies dels lleons marins. Poder veure els animals de prop va ser una gran oportunitat perquè les dades estudiades a l’aula cobressin vida.”