Year 1 i les Titelles de “The Shoe Tree”

Les classes de Year 1 van gaudir d’un fantàstic espectacle de titelles el passat 3 de febrer. La companyia “Pea Green Boat” va venir a representar “The Shoe Tree”, una obra associada a l’àlbum il·lustrat del mateix nom que els nens estan llegint a classe. L’activitat va ser “una forma realment inspiradora de posar fi al nostre tema de clase “Joguines”. Els nens estaven entusiasmats”, va comentar Ms Iqbal, professora de Year 1.

Certament els nens es van bolcar tant amb la història com amb els personatges. L’argument està inspirat en un arbre dels desitjos que l’autora −Emilia Esteve Langstaff− va veure a Pafos, Xipre, de les branques del qual penjaven trossos de tela. Les titelles estaven fetes de materials reciclats, com ara tela, fusta, mitjons o llaunes. Els nens van mostrar especial interès en com estaven fetes les titelles i en com estava muntat l’espectacle. També van preguntar quins materials s’havien utilitzat i com es feien els sons.

Ms Iqbal va explicar “Als nens els va encantar. Un alumne li va dir a un dels actors “Crec que ets increïble”. L’activitat cobria diferents àrees del currículum, com ara Anglès, Art, Tema i PSHE. Durant la setmana els nens van fer un treball co-curricular extraordinari, ja que el llibre de la setmana va ser precisament “The Shoe Tree”.