BSB Competeix en “Jocs Escolars” de Mini-Atletisme

El dissabte 11 de febrer, nou alumnes de Year 1, 2 i 3 van representar el BSB en la competició de Mini-Atletisme que va tenir lloc al poliesportiu Can Vinader de Castelldefels, dins del marc dels anomenats ‘Jocs Escolars’, competicions esportives entre escoles de la comarca.

Mr Jonathan Cross, director d’Esports del BSB Sitges i del BSB Castelldefels, ens ofereix la seva crònica de la jornada:

“Es tractava d’una jornada lúdica d’atletisme en la qual nens i nenes de la comarca tenien l’oportunitat de competir en una sèrie d’activitats atlètiques guiades. Cada jove atleta rebia punts per les seves habilitats en cadascuna de les estacions en què participava, les quals incloïen: curses de velocitat, curses d’obstacles, llançaments de javelina i de martell, i salt de longitud.

Va ser un gran matí per a tots els participants i per als seus pares, amb moltes ocasions per riure, fer nous amics i treballar en equip.

Era la primera vegada que els alumnes de tots dos campus, Sitges i Castelldefels, participaven de manera conjunta en una competició esportiva. Va ser fantàstic observar com s’ajudaven mútuament, competien entre si i reforçaven vincles.”