Alumnes de The British School of Barcelona són Premiats amb “Outstanding Cambridge Learner Awards”

Sis estudiants de The British School of Barcelona han estat distingits amb els prestigiosos guardons de Cambridge International Examinations en reconeixement als resultats notables obtinguts en els exàmens de Cambridge fets al novembre de 2015 i al juny de 2016.

El programa “Outstanding Cambridge Learner Awards” celebra d’aquesta manera l’èxit dels estudiants que participen en els exàmens de Cambridge en més de 40 països arreu del món. Per a Cambridge, els estudiants són l’eix principal dels programes i titulacions educatius que ofereixen amb caràcter internacional, dissenyats pels millors pensadors del sector de l’Educació.

Els estudiants de The British School of Barcelona que han rebut la distinció “High Achievement” han estat:

  • Joan S.: High Achievement Award a AS English Literature
  • Nur R.: High Achievement Award a AS Geography
  • Marta C.: High Achievement Award a AS Biology
  • Thibault P.: High Achievement Award a AS English Second Language
  • Chiara S.: High Achievement Award a AS English Second Language
  • Claudia O.: High Achievement Award a AS Physics

El reconeixement “High Achievement” s’atorga a aquells estudiants que han obtingut les millors qualificacions en el seu país en aquelles assignatures que no solen escollir-se tan habitualment.

La directora de Secundària i Batxillerat de The British School of Barcelona ha destacat: “Aquests guardons reconeixen el talent, la dedicació i el compromís dels alumnes i dels seus professors. És molt gratificant poder felicitar els estudiants i professors del BSB que s’han esforçat tant per aconseguir uns resultats tan extraordinaris en els exàmens (I)GCSE i A Levels. Aquestes qualificacions evidencien l’enorme talent que hi ha al BSB, no només entre els alumnes, sinó també entre el claustre de professors. Els estudiants del BSB tenen un futur brillant i els desitgem tota mena d’èxits.”

Els estudiants guardonats van rebre els seus “Outstanding Cambridge Learner Awards” a l’Assemblea de Celebració que es va celebrar el passat dimecres, 15 de febrer.

 

Sobre Cambridge International Examinations

Cambridge International Examinations prepara els estudiants per al futur, tot permetent-los desenvolupar la curiositat intel·lectual i la passió per continuar aprenent al llarg de tota la vida.

Les seves certificacions internacionals estan reconegudes per les millors universitats i empresaris de tot el món, per la qual cosa ofereixen als estudiants múltiples opcions de caire acadèmic i professional. Com a organització sense ànim de lucre, destina els recursos a impartir programes educatius d’alta qualitat que permetin desenvolupar el màxim potencial dels alumnes.

Més informació a www.cie.org.uk