La Directora d’Admissions de BSB Sitges presenta el nou Campus

La setmana passada, Mrs Yaiza González, responsable d’Admissions de BSB Sitges, va presentar el nou campus que The British School of Barcelona té al municipi de Sitges en una entrevista a l’emissora local de “Ràdio Castelldefels”.

Mrs González va explicar que el campus de Sitges es va unir al grup d’escoles Cognita ara fa més d’un any i que a partir de setembre de 2016 va passar a ser un dels campus de The British School of Barcelona. Va comentar que l’escola ha experimentat un procés exhaustiu d’actualització per tal d’adequar-se als elevats estàndards de qualitat educativa distintius de The British School of Barcelona, de manera que tots dos campus, Sitges i Castelldefels, estan clarament alineats pel que fa a currículum i oferta d’enriquiment educatiu.

La responsable d’Admissions també va presentar una de les novetats més atractives per al proper curs, quan l’escola es convertirà en un centre d’educació infantil i primària amb el millor entorn educatiu per a nens d’edats compreses entre els 3 i els 11 anys.

Pots escoltar l’entrevista des de l’enllaç següent:
Podcast: https://od.lk/f/Nl84NjY4MTI0N18

Si desitges conèixer millor el campus de BSB Sitges i visitar les noves instal·lacions, entre les quals s’inclouen aules espaioses i ben equipades, zones d’estudi i biblioteca, aula específica d’Early Years; teatre i aula de Música renovats, i àrees de joc noves expressament dissenyades, no et perdis el proper Matí de Portes Obertes o Sessió de Proves en Early Years (per a nens entre 2 i 4 anys). Consulta les properes dates i horaris aquí

https://www.britishschoolbarcelona.com/ca/admissions-i-quotes/matins-de-portes-obertes/