BSB, una de les Millors Escoles Internacionals d’Espanya en el 2017

The British School of Barcelona ha esta seleccionada com a una de les Millors Escoles Internacionals d’Espanya pel diari “El Mundo”, i entre les úniques sis escoles internacionals escollides a tot Catalunya.

El rànquing anual, que va ser publicat ahir, és el resultat d’una elaborada anàlisi de més d’un miler d’escoles basada en 27 criteris específics que avaluen el currículum, el personal, les instal·lacions, els serveis, els recursos disponibles i les activitats cocurriculars.

Enguany el rànquing ha destacat els valors “Leader” que subscriuen la filosofia de l’escola; el nou International Pre-University Centre, el doble currículum A Levels i International Baccalaureate i l’extensa trajectòria de l’escola, que l’any vinent celebrarà el seu 60è aniversari.

 

Més informació en els següents enllaços:

http://www.elmundo.es/mejores-colegios.html

http://www.elmundo.es/mejores-colegios/2016/02/29/56c5d72dca47411e028b4585.html